De ontwikkelingen op het gebied van AR gaan erg hard. Wij zoeken continue naar de beste cases en nieuwste technologische ontwikkelingen. De meeste cases publiceren wij op deze pagina, maar volg ons ook op Youtube, Facebook en Twitter voor inspiratie en relevante ontwikkelingen.

Augmented reality & print... het perfecte duo

Bijgewerkt: 10 mrt 2019

Twijfel je tussen print en digitaal? Beide media hebben hun eigen voordelen. Met Augmented Reality ben je in staat om deze voordelen te combineren. Denk hierbij aan de attentiewaarde van papier én de conversiekracht en communicatie mogelijkheden van digitaal.
In bijgaand filmpje zie je hoe een huis-aan-huisfolder is voorzien van een digitale laag. De content die digitaal wordt toegevoegd is in dit geval gehaald van de bestaande online omgeving van Gall & Gall.


Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.


Wie een stap verder wil gaan kan ook specifieke content ontwikkelen voor het creëren van een opvallende en relevante AR beleving. In onderstaand filmpje zie je een voorbeeld waarin 3-D modellen en transparante video worden toegevoegd. Ook deze content kan redelijk eenvoudig gemaakt worden.


Wij denken graag met je mee om te bepalen welke oplossing het best past bij jouw doel en budget. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.