De ontwikkelingen op het gebied van AR gaan erg hard. Wij zoeken continue naar de beste cases en nieuwste technologische ontwikkelingen. De meeste cases publiceren wij op deze pagina, maar volg ons ook op Youtube, Facebook en Twitter voor inspiratie en relevante ontwikkelingen.

een immersive instore experience

Deze custom-branded augmented reality (AR) app is te zien in de Disney Brand Store in Florida. Deze app is in eerste instantie gemaakt om de atleten - Stephen Curry, Tom Brady, The Rock, Jordan Spieth, Misty Copeland and Cam Newton - en hun gepersonaliseerde schoenen tot leven te laten komen. Maar nu de app er eenmaal is wordt de content regelmatig vernieuwd en uitgebreid.


Ben je geïnspireerd door dit voorbeeld? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw AR app te bespreken.


Voor de meeste marketeers is AR nog nieuw, maar 2018 is een belangrijk jaar geweest voor de grote doorbraak van AR. De komende jaren zal deze nieuwe technologie uitgroeien tot een onmisbaar onderdeel van de communicatiemix. Wij adviseren marketeers om de waarde van de AR app te beschouwen als die van een website. Het heeft vele overeenkomsten, alleen is de AR ervaring vele malen leuker en interactiever te maken dan een website. Tel daarbij op de data die een AR app kan genereren en je hebt een krachtig nieuw digitaal medium in handen.


Ben je geïnspireerd door dit voorbeeld? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw AR app te bespreken.